Over ons

WAT MAAKT ONS BIJZONDER?
Onze kracht is dat er bijna geen wachtlijsten zijn: meestal kun je binnen een week terecht in de praktijk. 
Omdat we elkaars kracht en specialicaties kennen, kunnen we binnen het Platform doorverwijzen, zodat u en uw kind op de beste plek terecht komen. We zijn betrokken en gedreven mensen die staan voor het bereiken van resultaten door de begeleiding. We werken vanuit ons hart.

HOE KOM IK BIJ DE JUISTE PERSOON TERECHT?

U kunt kijken naar de verschillende aangesloten professionals en via de getoonde gegevens contact met hen opnemen. Vindt u het lastig om zelf een keuze te maken? U kunt ook contact met ons opnemen  via bijgaand formulier. Aan de hand van uw hulpvraag kijken we dan wie u hierin het beste zou kunnen helpen en wie er op korte termijn ruimte heeft in zijn praktijk. Deze informatie sturen wij u toe en aan de hand hiervan kunt u zelf contact met de juiste persoon opnemen. Veelal zijn informatie-gesprekken gratis, zodat u rustig kunt kijken waar u en uw kind het beste op zijn plek zijn.

RESULTATEN
Enkele resultaten kunnen zijn:

  • Weerbaarder zodat je kan omgaan met teleurstellingen en verdriet.
  • Balans terugvinden zodat er meer vrolijkheid en gezelligheid is.
  • Ontdekken hoe je met leerstrategieën kan omgaan. Doordat je dit toepast gaat het beter met je schoolwerk en heb je meer vertrouwen in je eigen kunnen.
  • Meer zelfvertrouwen omdat je mag zijn wie je bent en jij je talenten hebt ontdekt.
  • Jullie hebben een betere relatie gekregen omdat je meer inzicht in elkaar en jezelf hebt gekregen.
  • Je hebt minder lichamelijke klachten omdat je minder stress ervaart.

Dit zijn maar enkele voorbeelden die wij in onze praktijken zien gebeuren. 

VOLG ONS OF NEEM CONTACT OP

UW VRAAG INSTUREN

De gegevens die u via het formulier aan ons verstrekt  zullen met zorg worden behandeld en alleen worden gebruikt om u te adviseren over de beste ondersteuning!