Achtergrondinfo

WAT MAAKT ONS BIJZONDER?
Onze kracht is dat er bijna geen wachtlijsten zijn: meestal kun je binnen een week terecht in de praktijk. 
Omdat we elkaars kracht en specialicaties kennen, kunnen we binnen het Platform doorverwijzen, zodat u en uw kind op de beste plek terecht komen. We zijn betrokken en gedreven mensen die staan voor het bereiken van resultaten door de begeleiding. We werken vanuit ons hart.

HOE KOM IK BIJ DE JUISTE PERSOON TERECHT?

U kunt kijken naar de verschillende aangesloten professionals en via de getoonde gegevens contact met hen opnemen. Vindt u het lastig om zelf een keuze te maken? U kunt ook contact met ons opnemen  via bijgaand formulier. Aan de hand van uw hulpvraag kijken we dan wie u hierin het beste zou kunnen helpen en wie er op korte termijn ruimte heeft in zijn praktijk. Deze informatie sturen wij u toe en aan de hand hiervan kunt u zelf contact met de juiste persoon opnemen. Veelal zijn informatie-gesprekken gratis, zodat u rustig kunt kijken waar u en uw kind het beste op zijn plek zijn.

RESULTATEN
Enkele resultaten kunnen zijn:

  • Je kind is weerbaarder zodat het kan omgaan met teleurstellingen en verdriet.
  • Je kind heeft de balans gevonden zodat het vrolijk en gezellig is, minder boze buien heeft.
  •  Je kind heeft ontdekt hoe het met leerstrategieën kan omgaan en doordat hij/zij deze toepast gaat het beter met zijn/haar schoolwerk en heeft hij/zij hierdoor meer vertrouwen in zijn /haar eigen kunnen.
  •  Je kind heeft meer zelfvertrouwen omdat het mag zijn wie hij/zij is en hij/zij zijn/haar talenten heeft ontdekt.
  • Je kind en jij hebben een betere relatie  gekregen omdat jij in de spiegel van je kind durft te kijken.
  • Je kind heeft lichamelijk minder klachten omdat het minder stress ervaart- want jij (h)erkent je kind met zijn/haar onvermogen.

Dit zijn maar enkele voorbeelden die wij in onze praktijken zien gebeuren. 

VOLG ONS OF NEEM CONTACT OP

UW HULPVRAAG INSTUREN

De gegevens die u via het formulier aan ons verstrekt  zullen met zorg worden behandeld en alleen worden gebruikt om u te adviseren over de beste hulpverlener(s)! 

Om uw hulpvraag aan de juiste hulpverlener te kunnen koppelen, kan het wel nodig zijn deze informatie met meerdere aangesloten praktijken te delen.